Informatie voor bedrijven

Als bedrijf kun je de 65 km meelopen met een team van 2 tot 12 personen.

Natuurlijk kun je ook individueel de hele afstand lopen. Zie voor verdere informatie de pagina deelnemersinformatie.

Wisselpunten

Als bedrijf kun je ook 1- of 2 Wisselpunt(en) adopteren/inrichten. Je krijgt dan een korting van € 20,- op de inschrijfprijs van € 100,-. Bij 2 wisselpunten kun je bijv. 1 en 7 krijgen. Nadat deelnemers bij 1 voorbij zijn, kun je naar 7 rijden en die dan inrichten.

Je kunt op het wisselpunt reclame maken en bijv. een vlag ophangen.

Je zorgt zelf voor 1 of 2 (klap)tafels. De bedoeling is dat je daar een jerrycan water MET TAP op neerzet, waaruit de deelnemers water kunnen tappen.
Verder ook enkele (niet te veel) bekertjes met water neerzetten. Belangrijk is dat je genoeg water meeneemt, bijv. een voorraad van 2 jerrycans van 10 liter.

Op wisselpunt 1 en 2 is zowel water als sportdrank te vinden. De lopers zijn dan net onderweg. Maak bij voorkeur gebruik van biologisch afbreekbare bekers!

Wisselpunt 3 t/m 11 graag iets van stukjes banaan zonder schil (koop 25 bananen), 2 zakken drop/winegums, chips, nootjes, tucjes (3 pakjes), dadels (2 zakken), rozijnen (1 zak) en sinaasappelpartjes (5 stuks) uitdelen. 

Er komt ook sportdrank te staan. Dat is overal dezelfde sportdrank. Deze koopt de organisatie in.

Zorg dat de bekertjes 2/3 gevuld zijn (niet tot de rand).

LET OP!

Op wisselpunt 7 (35km) t/m wisselpunt 11 (laatste) moeten ook bekertjes cola en een aantal flesjes cola neergezet worden. Naast water en sportdrank.

Ruim ook de bekertjes op die de lopers op de grond laten vallen. Zet eventueel een ton of prullenbak 50 meter na het wisselpunt. Na afloop alles netjes achterlaten.

Aantal wisselpunten nog te adopteren

Wisselpunten op de kaart:

✅ Kanovijver - Kanovijver

✅ Strandweg Dishoek - Hof aan Zee

✅ Zoutelande - 65 van Walcheren

✅ Westkaap - Dijkpaviljoen de Westkaap

✅ Hoge Hill - Wolter Vos Kappers

✅ Oostkapelle - 65 van Walcheren

✅ Duinoord - Hotel-restaurant Duinoord

✅ Veere - Team EVA

✅ Kleverskerseweg - OZEO

✅ Koedijk - Weststrate

✅ Oostenlijke Bermweg - Delta Marine Crewing

Overzicht wisselpunten en afstanden:

 

Nummer Naam Afstand
1

Kanovijver – Kanovijver

4.54

2

Strandweg Dishoek – Hof aan Zee

4.93

3

Zoutelande – 65 van Walcheren

5.18

4

Westkaap – Dijkpaviljoen de Westkaap

4.53

5

Hoge Hill – Wolter Vos Kappers

5.10

6

Oostkapelle – 65 van Walcheren

4.84

7

Duinoord – Hotel-restaurant Duinoord

6.67

8

Veere – Team EVA

7.01

9

Kleverskerkseweg – OZEO

7.11

10

Koedijk – Weststrate

5.02

11

Oostelijke Bermweg – Delta Marine Crewing

3.88

12

Finish

6.00

 

Aanrijroute auto en bereikbaarheid wisselpunten

Start en Finish hoofdkantoor van Damen Schelde Naval Shipbuilding, De Willem Ruysstraat 99 Vlissingen.

 

P terrein aan de Dokwerker ingang rechts voor de Dokbrug naast de Machinefabriek.

KANTOOR Info 65 van Walcheren in het hoofdkantoor Damen bij de start / finish. 

Wisselpunt 1 Kanovijver (parkeren op P terrein Nollebos)

Wisselpunt aanrijden vanaf Parkeerterrein links en links via de Willem Ruysstraat bij de rotonde 2 de rechts Aagje Dekenstraat rechts de Badhuisstraat in en bij de stoplichten rechtdoor tot de volgende stoplichten en linksaf en gelijk rechts het P terrein. Via het pad in de rechterhoek even lopen naar de Kanovijver. 

Wisselpunt 2 Strandweg Hof van Zeeland P terrein.

Wisselpunt aanrijden vanaf het P terrein links en gelijk links de van Woederenlaan op bij de 2 de rotonde  1ste afslag Bachlaan, bij de volgende rotonde tweede afslag (rechtdoor) Zwaanweg, bij de rotonde 3 de afslag Strandweg  tot aan het P terrein. Wissel is bij Hof van Zeeland.

 

Wisselpunt 3 Trap ter hoogte van de Strandzot Westkapelseweg

Wisselpunt aanrijden bij het verlaten van het P terrein weg terug naar de rotonde en 3 de afslag Klaassensweg, bij de rotonde 2 de afslag (rechtdoor).    1ste weg links Noordendolfer wordt  Bosweg. Aan het eind van de Bosweg rechtdoor de Ooststraat en daarna Nieuwstraat volgen tot einde en rechtsaf de Westkapelseweg op na de sportvelden bij de 2 de weg aan de rechterkant zien te parkeren, de wissel is aan de landkant bij de opgang strandpaviljoen de Strandzot.                               

 

Wisselpunt 4  Dijkpaviljoen de Westkaap

Wisselpunt aanrijden Westkapelseweg vervolgen richting Westkapelle, dit wordt de Grindweg, bij de vuurtoren linksaf de Zuidstraat in en via Abraham Calandplein de Zeedijk op en op de Zeedijk 1 ste afslag links en direct recht richting Dijkpaviljoen de Westkaap.

 

Wisselpunt 5 Hoge Hill Domburg

Wisselpunt aanrijden vanaf Dijkpaviljoen de Westkaap weg vervolgen richting Domburg via zeezijde, Noorderhoofdweg, bij het einde P terrein rechts de dijk op en beneden links Schelpweg richting Domburg. In Domburg 3 de straat links Weverijstraat wordt Duinstraat, aan het eind linksaf  van Voorthuijsenstraat en een plek zoek op het P terrein. Eén van de opgangen nemen naar de Hoge Hill bovenop het duin.

 

Wisselpunt 6 bij parkeerterrein Oostkapelle

Wisselpunt aanrijden vanaf P terrein van Voorthuijsenstraat afrijden en Schelpweg oversteken Ewout van Dishoeckstraat volgen Babelweg oversteken en Singel volgen tot eind en rechtsaf Roosjesweg, bij rotonde 3de afslag richting Oostkapelle, Dokter Johannes George Mezgerweg tot het eind en rechtsaf Domburgseweg. Bij 1 ste rotonde 2 de afslag (rechtdoor), aanhet eind bij het dorp inrijden rechts de Dorpstraat wordt Noordweg volgen 3de straat links Duinweg, deze volgen en rechts aanhouden tot P terrein met de drie houten mensenbeelden. Parkeer en ga richting strand daar vind je wissel bij de wildhekken.

 

Wisselpunt 7 Hotel-restaurant Duinoord

Rij vanaf de laatste wissel weer terug links de Noordweg op daarna 3 straat links de Munnikweg op (is voor Green White) aan het eind recht met de bocht mee Koningin Emmaweg richting Vrouwenpolder, net in het dorp 2 de links  Fort den Haakweg wissel aan het eind ter hoogte van Duinoord.

 

 

Wisselpunt 8 Veere parkeerterrein Kanaalweg Westzijde zo dicht mogelijk bij de sluizen.

Wisselpunt aanrijden terug via Fort ten Haakweg  1 ste links na Duinhotel Breezand via Zandbank, rechts de Parallelweg N57 West op naar de rotonde, 2 de rechts Polredijk richting Veere Links de Langendam op wordt Mijnsherenstraat Rechts de Wagenaarstraat in en daarna Rechts de Veerseweg op en direct Links het  Parkeerterrein Kanaalweg Westzijde.

 

Wisselpunt 9 OZEO Kleverskerkseweg 49  4338 PB Middelburg

Wisselpunt aanrijden terug via Veerseweg richting Middelburg 1ste rotonde 2 de afslag, 2 de rotonde 2 de afslag, 3 de rotonde 1 ste afslag en de N57 op. Na de tunnel 1 ste afslag bij rotonde 4 de afslag richting Middelburg/crematorium, bij het spoor rechts aanhouden en rechts afslaan Kleverskerkseweg, na de kleine haven links wisselpunt 9

 Wisselpunt 10 Einde Koedijk kruising Ritthemsestraat

Wisselpunt aanrijden vanaf vorig wisselpunt zelfde weg terug  en opnieuw de N57 op daarna eerste afslag A58 richting Vlissingen,

Rechts de snelweg afslag Ritthem     Rotonde 2 de afslag Ritthem Ritthemsestraat richting Sloe net na de hoogte wisselpunt 10

 

Wisselpunt 11 Oostelijke Bermweg landzijde

Na wisselpunt 11.

Terug via Ritthemsestraat richting Vlissingen, net voor Kuzee links de Deinsvlietweg op, wordt Visodeweg, bij splitsing Rechts de havenweg, aan het eind de laatste wisselplaats.

Finish

Na de wisselplaats rechtsaf via de Oostelijke Bermweg en Poortersweg richting rotonde 2de rechts Oude Veerhavenweg Rechts de Prins Hendrikweg op na/op de Keersluisbrug Links de Koningweg / Willem Ruysstraat volgen en na de bocht en Hotel de Dokwerker links naar het Parkeerterrein. Auto parkeren en lopend naar de finish en het Hoofdkantoor.  

Wisselpunten

Wisselpunten geadopteerd door:

Aanrijroutes & bereikbaarheid wisselpunten – UPDATE VOLGT

Start en Finish 

Zandbank 1  4354NR  Vrouwenpolder 

P terrein aan de Fort den Haakweg. KANTOOR Info 60 van Walcheren Breezand tegen over de start / finish.  

 

Wisselpunt 1

Veere parkeerterrein Kanaalweg Westzijde zo dicht mogelijk bij de sluizen. 

Wisselpunt aanrijden via Zanddijk, Veerseweg en P. Kanaalweg Westzijde. 

 

Wisselpunt 2

BESCHIKBAAR

Wisselpunt aanrijden via Veerseweg richting Middelburg 1ste rotonde 2 de afslag, 2 de rotonde 2 de afslag, 3 de rotonde 1 ste afslag en de N57 op. Na de tunnel 1 ste afslag bij rotonde 4 de afslag richting Middelburg/crematorium, bij het spoor rechts aanhouden en rechts afslaan Kleverskerkseweg, na de kleine haven links wisselpunt 2 

  

Wisselpunt 3

Tunneltje Koedijk 

Wisselpunt aanrijden vanaf vorig wisselpunt zelfde weg terug  en opnieuw de N57 op daarna eerste afslag A58 richting Vlissingen, eerste afslag richting Middelburg/ Nieuwland bij 1 ste rotonde  2 de afslag, bij 2 de rotonde 3 de afslag Weizichtweg richting Nieuwland, 1 ste weg rechts Trekdijk rechtdoor aanhouden en bij splitsing links Welzingendijk, aan het eind rechtaf Koedijk na het tunneltje wisselpunt 3 

Wisselpunt 4

Oostelijke Bermweg ZEEZIJDE 

Wisselpunt aanrijden Koedijk volgen, bij de verkeersregelaar rechts de Ritthemsestraat op, 1 ste weg links en rechtdoor blijven rijden ( Rammekensweg > Dorpsweg> Zuidwateringsweg) aan het eind links Zeedijkweg. Bovenaan de dijk is wissel 4 met een kleine P plek.

Wisselpunt 5

Sluizen Vlissingen Stationplein 

Wisselpunt aanrijden vanaf de P plaats gelijk links af Oostelijke Bermweg geheel afrijden links aanhouden wordt Poortersweg, bij rotonde 2 de afslag,     1 ste weg links Westerhavenweg richting sluizen (links aanhouden).

Wisselpunt 6

Kanovijver (parkeren op P terrein Nollebos) 

Wisselpunt aanrijden via Prins Hendrikweg via de Keersluisbrug rechtdoor Paul Krugerstraat uitrijden tot het eind, rechts Badhuisstraat in en bij de stoplichten rechtdoor tot de volgende stoplichten en linksaf en gelijk rechts het P terrein. Via het pad in de rechterhoek even lopen naar de Kanovijver.  

Wisselpunt 7

Strandweg Hof aan Zee P terrein.

Wisselpunt aanrijden vanaf het P terrein links en gelijk links de van Woederenlaan op bij de 2 de rotonde  1ste afslag Bachlaan, bij de volgende rotonde tweede afslag (rechtdoor) Zwaanweg, bij de rotonde 3 de afslag Strandweg  tot aan het P terrein. Wissel is bij Hof aan Zee.

 

Wisselpunt 8

Strandpaviljoen de Strandzot Westkapelseweg

Wisselpunt aanrijden bij het verlaten van het P terrein weg terug naar de rotonde en 3 de afslag Klaassensweg, bij de rotonde 2 de afslag (rechtdoor).    1ste weg links Noordendolfer wordt  Bosweg. Aan het eind van de Bosweg rechtdoor de Ooststraat en daarna Nieuwstraat volgen tot einde en rechtsaf de Westkapelseweg op na de sportvelden bij de 2 de weg aan de rechterkant zien te parkeren, de wissel is op het stand bij strandpaviljoen de Strandzot.                                

Wisselpunt 9 

Dijkpaviljoen de Westkaap

Wisselpunt aanrijden Westkapelseweg vervolgen richting Westkapelle, dit wordt de Grindweg, bij de vuurtoren linksaf de Zuidstraat in en via Abraham Calandplein de Zeedijk op en op de Zeedijk 1 ste afslag links en direct recht richting Dijkpaviljoen de Westkaap. 

Wisselpunt 10

Hoge Hill Domburg

Wisselpunt aanrijden vanaf Dijkpaviljoen de Westkaap weg vervolgen richting Domburg via zeezijde, Noorderhoofdweg, bij het einde P terrein rechts de dijk op en beneden links Schelpweg richting Domburg. In Domburg 3 de straat links Weverijstraat wordt Duinstraat, aan het eind linksaf  van Voorthuijsenstraat en een plek zoek op het P terrein. Eén van de opgangen nemen naar de Hoge Hill bovenop het duin.

 

Wisselpunt 11

Strandpaviljoen de Piraat Oostkapelle

Wisselpunt aanrijden vanaf P terrein van Voorthuijsenstraat afrijden en Schelpweg oversteken Ewout van Dishoeckstraat volgen Babelweg oversteken en Singel volgen tot eind en rechtsaf Roosjesweg, bij rotonde 3de afslag richting Oostkapelle, Dokter Johannes George Mezgerweg tot het eind en rechtsaf Domburgseweg. Bij 1 ste rotonde 2 de afslag (rechtdoor), aanhet eind bij het dorp inrijden rechts de Dorpstraat wordt Noordweg volgen 3de straat links Duinweg, deze volgen en rechts aanhouden tot P terrein met de drie houten mensenbeelden. Parkeer en ga richting strand daar vind je strandpaviljoen de Piraat de laatste wissel, je bent er bijna.

 

Finish 

Rij vanaf de laatste wissel weer terug links de Noordweg op daarna 3 straat links de Munnikweg op (is voor Green White) aan het eind recht met de bocht mee Koningin Emmaweg richting Vrouwenpolder, net in het dorp 2 de links  Fort den Haakweg je ruikt de FINISH. 

mede mogelijk gemaakt door

Onze partners & sponsors

contact

Adopteert u ook een wisselpunt?

8 + 5 =