Deelnemersinformatie

Omdat we jullie echt alle mooie plekjes van Walcheren willen laten zien en de route wat hebben moeten aanpassen, is de nieuwe afstand 65KM geworden! 

Om jullie te helpen met de voorbereidingen alvast wat praktische informatie.

 

Voor onderweg!

De lopers kunnen bij ieder wisselpunt sportdrank en water krijgen. De sportdrank is overal hetzelfde. We serveren sportdrank van het merk PowerBar. Er worden op diverse punten ook stukjes banaan etc. uitgedeeld. Op de wisselpunten 7- t/m 11 kun je ook cola krijgen.

 

Estafettelopers (duo’s, teams en wedstrijdteams)

De estafettelopers mogen alléén wisselen op de officiële hiervoor bestemde wisselpunten. Zo is het mogelijk om, afhankelijk van de afstanden tussen de wisselpunten, circa 5KM 10km 15KM of 20km lopen en dan te wisselen. Ook mag een loper meerdere keren een deel van de route lopen.
Bij het wisselen tik je de volgende loper aan, pas dan mag deze loper vertrekken.

Als wedstrijdteam kun je 3 tot maximaal 6 lopers inzetten, niet meer, niet minder. Je kunt dus de sterkst mogelijke opstelling maken. Een wedstrijdteam kan samengesteld worden uit alleen mannen, alleen vrouwen, of een gemengd team. Het kan bijvoorbeeld voor een team snelle dames een uitdaging zijn, om zoveel mogelijk mannen voor te blijven.  Er wordt 1 overall klassement opgemaakt.

Teams en bedrijventeams kunnen 3 t/m 12 lopers per team inzetten. Bij 12 loop je dus ieder 1 stuk tot het eerstvolgende wisselpunt.

Duo’s schrijven met 2 in. Deze lopers kunnen zo vaak als ze willen, elkaar aflossen. Dat aflossen uiteraard alleen op een wisselpunt. De wisselpunten zijn goed bereikbaar voor auto’s en fietsers. Estafette lopers kunnen zich het handigst met 1 of meerdere auto’s naar een volgende wisselpunt verplaatsen.

Op enkele kruisingen staan verkeersregelaars, zodat je veilig kunt blijven rennen.

Er mag mee gefietst worden. Voorwaarde is dat lopers niet gehinderd worden. Fietsers dienen naast of achter de lopers te rijden.

Teams hebben 1 startnummer. Dat nummer dient aan een (elastische) band bevestigd te worden. Deze band met startnummer moet bij iedere wissel doorgegeven worden aan de volgende loper.

De teams moeten zelf voor zo’n band zorgen.

 

Ophalen startnummers & na-inschrijven

Startnummers kunnen worden afgehaald bij Koole Sport in Middelburg vanaf 28 februari tot en met 2 maart 16H. Op de dag zelf vanaf 8H bij Damen. Gezien het grote aantal deelnemers verzoeken iedereen om de startnummers zo veel mogelijk vooraf op te halen om grote drukte op de dag zelf te voorkomen.

 

Starttijden en cut-off tijden!

Voorlopige tijden zijn als volgt:

Starttijd: 9:00 (individuele deelnemers)/9:15 (duo’s en teams) – 17:30 uiterlijke finishtijd

 

Huishoudelijke mededelingen:

We zijn te gast bij Damen Naval, de Zeeuwse trots in scheepsbouw die, begonnen als Schelde scheepswerf, al jaren belangrijk is voor Vlissingen.

Damen Naval maakt het mogelijk om voor de start en na de finish gebruik te maken van diverse voorzieningen, zoals toiletten, omkleedruimtes en de kantine.

Dit is een unieke kans voor de 65vanWalcheren om zoveel service aan de deelnemers te kunnen bieden!

We doen een dringend beroep op jou als deelnemer om ervoor te zorgen dat we de voorzieningen netjes en schoon achterlaten. Dat ja alleen in de ruimtes komt die voor het evenement bestemd zijn. De overige ruimtes mogen NIET betreden worden.

Bedenk dat we te gast zijn op een unieke locatie!

Prijsuitreiking

Deze vindt plaats tussen 15:30-15:45H bij start/finish.

Bij de finish is eten en drinken tegen betaling te verkrijgen.

 

Parkeren

Start en Finish hoofdkantoor van Damen Schelde Naval Shipbuilding, De Willem Ruysstraat 99 Vlissingen.

P terrein aan de Dokwerker ingang rechts voor de Dokbrug naast de Machinefabriek.

KANTOOR Info 65 van Walcheren in het hoofdkantoor Damen bij de start / finish. 

 

Ophalen startnummers

Ophalen startnummers & na-inschrijven

Startnummers kunnen worden afgehaald bij Koole Sport in Middelburg vanaf 28 februari tot en met 2 maart 16H. Op de dag zelf vanaf 8H bij Damen.

Start-/finishlocatie!

Start-/finishlocatie

De start-/finishlocatie is Damen Naval in vlissingen! De Willem Ruysstraat 99, 4381 NK Vlissingen

mede mogelijk gemaakt door

Onze partners & sponsors

Goed om te weten!

Kom je in de problemen, meld je dan bij het eerstvolgende wisselpunt. Daar is altijd iemand met een telefoon. We zorgen dan dat je wordt opgehaald indien nodig, in het geval je dat zelf niet kunt regelen.

Ehbo is aanwezig. Op het lange stuk strand tussen Domburg en Vrouwenpolder rijdt een strandauto met Ehbo. Bel in geval van problemen met de nummers in het volgende punt hieronder. Zij nemen dan contact op met de Ehbo.

Je kunt bellen naar de volgende 2 nummers tijdens de loop.

Bas: 06-10651855 of René: 06-29733517

Er is een tijdklok. Klassement van individuele lopers wordt opgemaakt.
Verder wordt er ook een gezamenlijk klassement opgemaakt van individuele teams en bedrijven teams.

Geniet en kijk vooral ook om je heen! Op de route heb je prachtige vergezichten.

Succes en veel plezier!

Wisselpunten

Wisselpunten geadopteerd door:

Blijf op de hoogte!

contact

Vragen? Laat het ons weten!

4 + 2 =